Τα βίντεο συντροφιάς της δ/νσης Αθλητισμού Δήμου Χαλανδρίου που συντρόφευσαν τους δημότες στην καραντίνα
Αθλητισμός

Τα βίντεο συντροφιάς της δ/νσης Αθλητισμού Δήμου Χαλανδρίου που συντρόφευσαν τους δημότες στην καραντίνα

Σκηνές που «κόπηκαν» και χαριτωμένα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα των βίντεο που συντρόφεψαν τους δημότες καθ’ όλη τη διάρκεια του εγκλεισμού έδωσε στη δημοσιότητα η διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης συνεργασίας, η δ/νση Αθλητισμού σημειώνει:

Ο Δήμος Χαλανδρίου, η διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, καθώς και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής, θέλοντας να είναι κοντά στους αθλούμενους, μικρούς και μεγάλους, σε συνεργασία με τους προπονητές της διεύθυνσης, δημιούργησαν με υπευθυνότητα σειρά από βίντεο για εκγύμναση στο σπίτι.

Η συνεργασία, σε αυτήν τη δύσκολη χρονική περίοδο, μας ένωσε, τόνωσε τη δημιουργικότητα μας και μας έδωσε τη δυνατότητα και την ευκαιρία να προάγουμε ό,τι προσφέρει συνολικά ο αθλητισμός.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Λίζα, την Κατερίνα, τον Απόστολο, τον Παναγιώτη, τη Γαρυφαλλιά, την Ελένη, τη Μαρία, τη Λήδα και την Αφροδίτη για την άψογη συνεργασία και την προθυμία τους.

Όπως επίσης, τους μικρούς μας φίλους Γεωργία, Άρη, Οδυσσέα, Μάριο, καθώς και τις οικογένειες τους, που επέτρεψαν να συμμετέχουν σε αυτήν μας την προσπάθεια.

Οι στιγμές, καθ’ όλη τη διάρκεια της δημιουργίας αυτών των βίντεο, μοναδικές για όλους μας.

Ο αθλητισμός ενώνει, δημιουργεί δεσμούς, φιλίες και τονώνει την αισιοδοξία όλων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet