Η Μαριάννα Λιαρούτσου παραμένει για δεύτερη χρονιά στον Α.Ο. Ηλυσιακού
Αθλητισμός

Η Μαριάννα Λιαρούτσου παραμένει για δεύτερη χρονιά στον Α.Ο. Ηλυσιακού

Η διοίκηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου σχολιάζει με θετική διάθεση την απόφαση της Μαριάννας Λιαρούτσου, «μιας αθλήτριας με μεγάλη σημασία για τον Σύλλογο», όπως αναφέρει, να παραμείνει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα του Α.Ο. Ηλυσιακού, αλλά παράλληλα εκφράζει το «παράπονό» της για τη διοίκηση του τελευταίου για τη μη έκφραση ενός «τυπικού ευχαριστώ»…

Ακολουθεί η ανάρτηση της διοίκησης του ΠΑΚ Χαλανδρίου στον λογαριασμό του στο facebook:

Η «γηγενής» αθλήτρια μας, Μαριάννα Λιαρούτσου, ανανέωσε για δεύτερη χρονιά με την ομάδα του Α.Ο. Ηλυσιακός.

Είναι γεγονός ότι η περσινή αποχώρηση της Μαριάννας άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην ομάδα μας και η απουσία της μέχρι και σήμερα είναι αισθητή, εφόσον, πέραν της δεδομένης αγωνιστικής αξίας που αντιπροσωπεύει, πρόκειται για μια αθλήτρια με μεγάλη σημασία για το γίγνεσθαι του Συλλόγου μας.

Σε κάθε περίπτωση, όπως πέρυσι κατανοήσαμε, έτσι και σήμερα συμμεριζόμαστε απόλυτα τη θεμιτή προσέγγιση της Μαριάννας να αγωνιστεί σε ένα άλλο επίπεδο και ίσως σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, για τον λόγο αυτό, με εγκαρδιότητα της ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και δυνατή, ώστε να έχει μια παραγωγική χρονιά για την ίδια, αλλά και για το Σωματείο που σήμερα αγωνίζεται και κυρίως να χαρεί το βόλεϊ, που τόσο αγαπά.

Κλείνοντας την αναφορά μας στη Μαριάννα, επιθυμούμε να εκφράσουμε το παράπονό μας για την παράλειψη της διοίκησης ή των αρμοδίων τεχνικών του Α.Ο. Ηλυσιακός να εκφράσουν ένα τυπικό ευχαριστώ στον Σύλλογό μας -ανεξάρτητα εάν η απόφαση ήταν της ίδιας της αθλήτριας- για τη μετακίνηση μιας έτοιμης και ολοκληρωμένης αθλήτριας.

Ίσως όλα αυτά να είναι ψιλά γράμματα για τη χώρα της κρίσης και των μνημονίων…

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet