«Διπλό» για τις Γυναίκες του ΠΑΚ Χαλανδρίου στη 2η αγωνιστική της  Β΄ Εθνικής Βόλεϊ
Αθλητισμός

«Διπλό» για τις Γυναίκες του ΠΑΚ Χαλανδρίου στη 2η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Βόλεϊ

Μετά από μια μέτρια εμφάνιση, η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου κατάφερε τελικά να επιβληθεί στην ομάδα του Ιωνικού Ν.Φ., με σκορ 2-3, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Γυναικών στο Βόλεϊ, που έγινε το βράδυ της Τρίτης 25 Οκτωβρίου 2016, στο γήπεδο «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου».

«Με την ατυχία των πολλών και σοβαρών τραυματισμών και ελλείψεων, η ομάδα μας βρέθηκε μακριά από τα αγωνιστικά της δεδομένα, των πρόσφατων αγωνιστικών εμφανίσεών της στους φιλικούς αγώνες με ομάδες μάλιστα ανώτερης κατηγορίας, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε στις δυνατότητες των υφιστάμενων αθλητριών. Είναι βέβαιο ότι η Ομάδα μας μπορεί να ανακάμψει και να αποδώσει καλό βόλεϊ, αντάξιο της επάρκειας, των δυνατοτήτων και της υστεροφημίας της», αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου

Διαιτητές:Έλενα Λιδωρικιώτη, Σπύρος Πρέντζας και Κων/νος Τσώτσιος

Τα σετ: 1ο 25-21, 2ο 25-16, 3ο 21-25, 4ο 20-25, 5ο 09-15.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Προπονητής: Κώστας Λεβαντής. Αθλήτριες:Κατερίνα Μαυρίδη, Μαρικρίστα Μαγκανάρη, Πέρσα Σακελλαρίδη, Άσπα Αλεξάνδρου, Μαρία Τζεμπετζή, Δάφνη Καλύβα, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Βιβή Σούλη, Ελένη Καρακίτσου,  Άννα-Μαρία Νίνου,  Σοφία Πάικου(λ), Νάντια Ιμπραχήμ.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.: Προπονητής: Κ.Νικηφορίδης. Αθλήτριες: Α.Γκούτσιου. Σ.Ανθοπούλου, Α.Καρβέλα, Α.Γεωργίου, Α.Οικονομίδη, Α.Φωσκόλου, Δ.Πολυωίδου, Αδ.Βλάχου,   Αθ.Βλάχου,Χ.Μουτάφη, Α.Καρούζου(λ),  Α.Χατζή(λ), Α.Σταμουλάκη.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα των Βορείων Προαστίων τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 21:45, με τον Πανελλήνιο Γ.Σ, στο κλειστό Γυμναστήριο: «Μάρκος Παπαδάκης».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet