Αξιόλογη η παρουσία του Νηρέα στους Χειμερινούς Αγώνες Κορασίδων
Αθλητισμός

Αξιόλογη η παρουσία του Νηρέα στους Χειμερινούς Αγώνες Κορασίδων

Αξιόλογη ήταν η παρουσία του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης του Α.Ο. Νηρέα Χαλανδρίου στους Χειμερινούς Αγώνες Κορασίδων (Γ΄ Κατηγορία), που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο.

Όλες οι ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές και τα τελικά αποτελέσματα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, καθώς το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό.

Η ομάδα μας κατάφερε να ανταγωνιστεί και να σταθεί ισάξια δίπλα σε ομάδες που παραδοσιακά διεκδικούν θέσεις στις τριάδες των προγραμμάτων και έδωσε σκληρές μάχες προς την επιτυχία.

Η ομάδα του Νηρέα συμμετείχε στον τελικό του ντουέτου με δύο προγράμματα. Πρώτα αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Καραμέσιου Πηνελόπη και Κορνέζου Χρυσοβαλάντου Κωνσταντίνα που βαθμολογήθηκαν από τους κριτές με 64.866 βαθμούς, κατακτώντας την 8η θέση στην τελική κατάταξη.

Το δεύτερο ντουέτο του Νηρέα Χαλανδρίου, αποτελούμενο από τις αθλήτριες Γκουζούνα Βασιλεία και Τσαγκαρογιάννη Μαρία Κωνσταντίνα, συγκέντρωσε 66.400 βαθμούς και βρέθηκε στην 10η θέση της τελικής βαθμολογίας.

Περνώντας στο ομαδικό, ο Νηρέας Χαλανδρίου αγωνιζόμενος και εδώ με δύο ομάδες συγκέντρωσε 60.100 βαθμούς, με τη μία ομάδα του η οποία ήταν και η δεύτερη ομάδα ομαδικού που αγωνίστηκε, ενώ η άλλη ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου, που ακολούθησε, βαθμολογήθηκε με 65.466 βαθμούς.

Στην 6η θέση της τελικής κατάταξης βρέθηκε ο Α.Ο. Νηρέας Χαλανδρίου με τη μία ομάδα του (65.0599 βαθμούς), ενώ εκτός συναγωνισμού έμεινε η δεύτερη ομάδα (58.3347 βαθμούς).

Πηγή: nireashal.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet