Νίκη για τους Εφήβους, αλλά βαριά ήττα για τους Νέους του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Νίκη για τους Εφήβους, αλλά βαριά ήττα για τους Νέους του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Με ακόμα μία νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Respect Cup οι Έφηβοι του Απόλλωνα, αυτή τη φορά κόντρα στα Σούρμενα, μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, μεταξύ δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων, που έληξε με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή ανάπτυξη, αλλά στα τελειώματα έβρισκαν μπροστά τους τον Καλλιαμπάκο στο πρώτο ημίχρονο και τον Βασσάλο στο δεύτερο. Ο Μάριος, μάλιστα, χρειάστηκε να αποκρούσει και πέναλτι στο 30΄ (το δεύτερο φέτος) για να κρατήσει ο Απόλλων το μηδέν πίσω, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Συγγρός, από την πλευρά των φιλοξενουμένων, δεν αστόχησε από τα 11 βήματα σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα στο 35΄, με τον Κωνσταντάκη στο 40΄ να διπλασιάζει τα τέρματα, με ωραία γυριστή κεφαλιά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες των Σουρμένων προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά, όπως είπαμε, ο Βασσάλος συνέχισε την πολύ καλή δουλειά του Καλλιαμπάκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αδέρφια Καραούζα αποσύρθηκαν τραυματίες και για 5 λεπτά η ομάδα του Απόλλωνα χρειάστηκε να παίξει με 10 παίκτες.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος (Βασσάλος), Χρηστάκης, Κουβαρδάς (Ζενελάι), Καραχάλιος, Θεοδωρακόπουλος, Καραούζας Παντ., Γεωργούτσος, Συγγρός Β., Κωνσταντάκης, Καραούζας Παναγ., Αλεξανδράκης.

Για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Απόλλωνα είχε κερδίσει με 5-0 τον Χαραυγιακό στο γήπεδο της Ηλιούπολης, με τέσσερα γκολ του Κωνσταντάκη και ένα του Β. Συγγρού (με πέναλτι).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καρτσακλής, Παπακωνσταντής (Ζενελάι), Τσιτούρας, Δημάκης, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Νικολαΐδης (Γεωργίου), Συγγρός Β., Κωνσταντάκης, Κρόι (Κρητικάκης), Νικολόπουλος.

ΕΠΣΑ: Βαριά ήττα για τους Νέους

Αντίθετα με τους Εφήβους, οι Νέοι του Απόλλωνα γνώρισαν βαριά ήττα με 6-0 από τον Τριφυλλιακό (19/3), στο ντέρμπι πρωτοπόρων του 12ου ομίλου στη β΄ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Ντέρμπι ήταν μόνο για 45 λεπτά το ματς και το τελικό σκορ αποτελεί ένα ηχηρό καμπανάκι εν όψει πλέι οφ, έστω κι αν αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας των Βορείων Προαστίων στη β΄ φάση.

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν έδειχνε τέτοια εξέλιξη. Το α΄ μέρος ήταν σχεδόν μοιρασμένο, με το πρώτο 20λεπτο να ανήκει στην ομάδα του Απόλλωνα και το δεύτερο στον Τριφυλλιακό, με τη διαφορά ότι υπεροχή της πρώτης ήταν ανούσια, ενώ της αντίπαλης και γκολ της απέφερε (έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 35΄) και μια-δυο πολύ καλές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην από το 45΄ και μετά, όταν έπειτα από λάθος του κεντρικού αμυντικού των φιλοξενουμένων έγινε το 2-0. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Απόλλωνα έχασε την ηρεμία της και το καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα στο 57΄ ο Τριφυλλιακός να κερδίσει πέναλτι και την αποβολή του τερματοφύλακα Βασσάλου, το οποίο και μετουσίωσε σε γκολ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν κλείστηκε, μένοντας πιστή στις αρχές της για επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που είχε ως συνέπεια το σκορ να πάρει διαστάσεις. Αυτό που πρέπει να προβληματίσει για τη συνέχεια, πάντως, είναι ακριβώς αυτό το “μηδέν” στην επίθεση και όχι τα έξι γκολ στην άμυνα.

Ό,τι και να γίνει στο επόμενο ματς με τον Άτταλο, η ομάδα του Απόλλωνα θα παραμείνει στη 2η θέση του ομίλου και θα διασταυρωθεί με τον 4ο του 11ου γκρουπ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Χρηστάκης, Θαλασσέλης (55′ Κουβαρδάς), Καραχάλιος, Θεοδωρακόπουλος, Καραούζας Παντ., Κέφης (60′ Μαρινάγης), Κρόι, Καραούζας Παν., Συγγρός Β., Αλεξανδράκης (50′ Γεωργούτσος).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet