Ν. Πανταζής: Η πορεία του Γ.Σ. Χαλανδρίου δεν ανακόπτεται
Αθλητισμός

Ν. Πανταζής: Η πορεία του Γ.Σ. Χαλανδρίου δεν ανακόπτεται

Η αποχώρηση από τον Γ.Σ. Χαλανδρίου της Λίας Γκόγκου, οποία αγωνιζόταν με τη γυναικεία ομάδα βόλεΐ και ταυτόχρονα ήταν προπονήτρια των ακαδημιών του Συλλόγου, φαίνεται ότι ανησύχησε τους γονείς των αθλητριών των ομάδων και ο πρόεδρος, Νίκος Πανταζής, ανέλαβε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Σε ανακοίνωσή του προς τους γονείς, ο κ. Ν. Πανταζής αναφέρει:

Αγαπητοί γονείς

Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη των αγωνιστικών μας τμημάτων και την προσωπική σας παρουσία σε όλα τα παιγνίδια των ομάδων βόλει γυναικών.

Οι προπονήσεις των Ακαδημιών θα συνεχισθούν μέχρι τέλος Ιουνίου, με τους ίδιους προπονητές, και θα τα ξαναπούμε μετά το καλοκαίρι.

Επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, η αποχώρηση ενός προπονητή, που είναι ικανός και αγαπητός, μας λυπεί και δημιουργεί ανησυχία, σας βεβαιώνω ότι η πορεία του Συλλόγου δεν ανακόπτεται και θα συνεχισθεί με μεγαλύτερες επιτυχίες, με την παρουσία όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων στις αντίστοιχες κατηγορίες και την επόμενη χρονιά.

Σας γνωρίζουμε ότι η διοίκηση έκανε τρεις προτάσεις στη συγκεκριμένη προπονήτρια, αποδεικνύοντας στην πράξη την επιθυμία μας για τη συνέχιση της συνεργασίας, αλλά εκείνη επέλεξε την αποχώρηση και μας την κοινοποίησε με μήνυμα.

Σύντομα θα σταλεί πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση για να ενημερωθείτε υπεύθυνα για όλα και για να ακούσουμε τις προτάσεις και την κριτική σας για το καλό του Συλλόγου.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος
Νίκος Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet