«Γεμάτη» η δεύτερη εβδομάδα του Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου
Χαλάνδρι

«Γεμάτη» η δεύτερη εβδομάδα του Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

Πλούσιο το πρόγραμμα το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2024 του Δήμου Χαλανδρίου και τη δεύτερη εβδομάδα του.

Ειδικότερα:

  • Τη Δευτέρα 8/7, συναυλία jazz, swing old Hollywood με επιρροές από τότε που οι μεγάλες μπάντες στα συγκεκριμένα είδη μουσικής κυριαρχούσαν, με τους Λένα Σταμέλου και Ηλία Ζέρβα να ερμηνεύουν.
  • Την Τετάρτη 10/7 «ΟΙ ΤΣΕΝΤΣΙ» του σημαντικού ποιητή του βρετανικού ρομαντισμού Πέρσι Σέλεϊ. Με τους Γιάννη Νταλιάνη, Ελίζα Σκολίδη, Ελένη Ζαραφίδου, Χρήστο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Κολιό, Γιώργο Κορομπίλη και Πανάγο Ιωακείμ. Σε σκηνοθεσία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου.
  • Την Πέμπτη 11/7 η Ένωση Αρκάδων Χαλανδρίου, με αφορμή τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, με μια μουσικοχορευτική παράσταση φέρνει στο Χαλάνδρι το Νησί της Αφροδίτης.
  • Την Παρασκευή 12/7 η Ναταλία Κωτσάνη, ο Τάσος Κουφοδήμος, ο Ross Daly και η εκλεκτή τους ορχήστρα μελοποιούν ένα από τα ομορφότερα ποιήματα της κρητικής λογοτεχνίας, τον «Απόκοπο» του Μπεργαδή.
  • Η δεύτερη εβδομάδα κλείνει με τον Δημήτρη Μητσοτάκη το Σάββατο 13/07, με μια συναυλία – γιορτή: «Από τους Ενδελέχεια Μέχρι Σήμερα». Μαζί του οι «112», μια σημαντική μουσική κολεκτίβα.

Η συντριπτική πλειονότητα των εκδηλώσεων είναι και φέτος με ελεύθερη είσοδο. Οι θεατές χρειάζεται μόνο να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση μέσω του more.com, ενώ το Φεστιβάλ δέχεται και φέτος τη συνεισφορά τους σε τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Χαλανδρίου.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet