Απίστευτο: Στο Κάτω Χαλάνδρι έστησαν οδοφράγματα για να εμποδίσουν τις ασφαλτοστρώσεις!
Κοινωνία

Απίστευτο: Στο Κάτω Χαλάνδρι έστησαν οδοφράγματα για να εμποδίσουν τις ασφαλτοστρώσεις!

Συνήθως οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα προς τις δημοτικές αρχές για την απουσία έργων σε κάποιες γειτονιές. Να, όμως, που σε κάποιες περιοχές του Χαλανδρίου… σπάει η παράδοση.

Έτσι, στην οδό Λαχανά, στο Κάτω Χαλάνδρι, κάποιοι κάτοικοι έστησαν οδοφράγματα με τα αυτοκίνητά τους προκειμένου να εμποδίσουν τα συνεργεία του Δήμου να προχωρήσουν στις προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις! Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να πουν στον δήμαρχο της πόλης ότι «έχουν διώξει πολλούς σαν κι αυτόν από την περιοχή τα τελευταία χρόνια»…

Το γεγονός καταγγέλλει ο ίδιος ο Σίμος Ρούσσος με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου και αναφέρει:

«Αυτό που ζήσαμε με τις αντιδράσεις ορισμένων στην ασφαλτόστρωση της οδού Λαχανά στο Κάτω Χαλάνδρι ξεπερνά κάθε φαντασία. Αυτοκίνητα τοποθετημένα ως οδοφράγματα, ξήλωμα των προειδοποιητικών ταινιών, ακόμη και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του δήμου έκαναν ορισμένοι για να ΜΗΝ προχωρήσει η ασφαλτόστρωση του δρόμου. Κατά την άποψή τους ο δρόμος δεν είναι δρόμος, αλλά οικόπεδό τους, αν και είναι διαμορφωμένος εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια. Όπως ευθαρσώς μου τόνισε κάποιος από αυτούς τους κυρίους, όταν βρέθηκα στο σημείο πριν καμιά 20ριά μέρες: “Σαν και σένα έχω διώξει από δώ καμία δεκαριά δημάρχους όλα αυτά τα χρόνια”. Όμως η νομική και η τεχνική υπηρεσία τεκμηρίωσαν άψογα το προφανές, το δικαστήριο ΑΠΕΡΡΙΨΕ τον παραλογισμό, η δημοτική αστυνομία πρώτα, και μετά η τροχαία, μοίρασαν κλήσεις, τα παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα ελευθέρωσαν τον δρόμο και η οδός Λαχανά ασφαλτοστρώθηκε μετά από 30 χρόνια. Δυστυχώς για ορισμένους, που θεωρούσαν τον δήμο του χεριού τους και τον δημόσιο χώρο τσιφλίκι τους…

ΥΓ θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την εξέλιξη, ιδιαίτερα στα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας που υποστήριξαν τεχνικά, οργάνωσαν και επέβλεψαν μια δύσκολη παρέμβαση».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet