Αυλή από… μαθητές για μαθητές στο 6ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
Κοινωνία

Αυλή από… μαθητές για μαθητές στο 6ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Χαλανδρίου επανασχεδίασαν τη σχολική αυλή τους, με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και ο Δήμος Χαλανδρίου την έκανε πραγματικότητα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το σχολείο διαθέτει πλέον ολοκαίνουργια και πολύχρωμη αυλή που έγινε σε συνεργασία και σχέδια των μαθητριών/ών του, οι οποίοι πήραν μέρος στο συμμετοχικό εργαστήριο που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του διεθνούς αναγνωρισμένου έργου του Δήμου Χαλανδρίου, για την ανάδειξη και επαναλειτουργία του Αδριάνειου Υδραγωγείου (Cultural Hidrant).

Μάλιστα, οι μαθήτριες/ές του 6ου Γυμνασίου, μαζί με τους συμμαθητές τους από άλλα δημόσια σχολεία του Χαλανδρίου, συμμετείχαν με ιδέες και προτάσεις και στον σχεδιασμό των μεγάλων αναπλάσεων που ήδη υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου ανάδειξης του Αδριάνειου.

Το 6ο Γυμνάσιο βρίσκεται δίπλα στη Ρεματιά και τα παιδιά σχεδίασαν ένα τμήμα της νέας παραρεμάτιας διαδρομής, ενώ το σχολείο κοσμείται από την τοιχογραφία του ζωγράφου Αχιλλέα, που έχει θέμα το νερό, και η δαπεδόστρωση του προαυλίου έγινε με φυσικά υλικά (κουρασάνι).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet