Εντός χρονοδιαγράμματος ολοκληρώθηκε η τρίτη φάση του έργου ομβρίων στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Εντός χρονοδιαγράμματος ολοκληρώθηκε η τρίτη φάση του έργου ομβρίων στο Χαλάνδρι

Εντός χρονοδιαγράμματος και πριν τον Δεκαπενταύγουστο, όπως είχε προαναγγελθεί, ολοκληρώθηκε η τρίτη φάση του δεύτερου μεγάλου έργου ομβρίων που εκτελείται στο Χαλάνδρι, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος.

Ήδη, μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης φάσης αποδόθηκε στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Πεντέλης, ενώ ταυτοχρόνως ξεκίνησαν οι εργασίες διαγραμμίσεων στην οδό Κώστα Βάρναλη, που επίσης είχε αποδοθεί στην κυκλοφορία από τις 16 Ιουλίου.

«Ευχαριστώ τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας, και ιδιαίτερα τις επιβλέπουσες μηχανικούς, για την επάρκεια, τον επαγγελματισμό και τον άπειρο χρόνο που διέθεσαν εν μέσω καύσωνα, πυρκαγιών και πανδημίας, για να τελειώσει μια εξαιρετικά πολύπλοκη και απαιτητική φάση του έργου με τη μικρότερη δυνατή όχληση για τους πολίτες» σημειώνει ο δήμαρχος.

Το έργο ομβρίων, αξίας 6.807.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», που κέρδισε ο Δήμος το 2019, βαίνει προς ολοκλήρωση με την κατασκευή τους επόμενους μήνες των αγωγών ομβρίων στις οδούς Ηρακλειδών, Αρτεμισίου, Διονύσου, Ευριπίδου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet