Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση «Χαλάνδρι – Κομπάνι – Γέφυρα Αλληλεγγύης»
Κοινωνία

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση «Χαλάνδρι – Κομπάνι – Γέφυρα Αλληλεγγύης»

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στον Δήμο Χαλανδρίου, την Παρασκευή 13 Μαρτίου και είχε θέμα «Χαλάνδρι – Κομπάνι – Γέφυρα Αλληλεγγύης».

Πολλοί δημότες άκουσαν τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των κ.κ. Ντίνας Δασκαλοπούλου, Μυρτούς Μπολώτα, Έλενας Χριστούλη και της κ. Ελένης Γιαννακοπούλου που συντόνισε τη συζήτηση.

Προβλήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο από την αποστολή που επισκέφθηκε το Κομπάνι προκειμένου να παραδώσει την ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία συγκεντρώθηκε από την πολύμηνη καμπάνια που έγινε σε όλη την Ελλάδα γι΄ αυτόν τον σκοπό και οι παρευρισκόμενοι είχαν, επίσης, την ευκαιρία να απολαύσουν μια αξιόλογη έκθεση φωτογραφίας από το Κομπάνι.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν σε αυτή την καμπάνια, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Παρόντες στην εκδήλωση – συζήτηση ήταν ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Βασιλική Κατριβάνου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθηνών, ο κ. Φώτης Χρυσικός εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής και πολλά μέλη του γυναικείου κινήματος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet