Οι Κοινωνικές Δομές Χαλανδρίου βραβεύουν χορηγούς & εθελοντές
Κοινωνία

Οι Κοινωνικές Δομές Χαλανδρίου βραβεύουν χορηγούς & εθελοντές

Με τη συμπλήρωση δύο ετών λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών στο Χαλάνδρι, οι Κοινωνικές Δομές θα πραγματοποιήσουν επίσημη βράβευση χορηγών και εθελοντών την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, στις 20:00, στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων στην οδό Στρ. Παπάγου 7 και Αριστοφάνους, στο Χαλάνδρι.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μετά τη βράβευση θα ακολουθήσει δεξίωση στον χώρο των Κοινωνικών Δομών.

Σήμερα οι Κοινωνικές Δομές εξυπηρετούν και υποστηρίζουν, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, 674 άτομα (386 οικογένειες) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, 215 άτομα στη  Δομή Παροχής Συσσιτίων, 335 άτομα στο Κοινωνικό Φαρμακείο, ενώ περισσότερα από 2.295 άτομα έχουν εξυπηρετηθεί από τις υπηρεσίες του Γραφείου Διαμεσολάβησης έως σήμερα. Επιπλέον παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Οι Κοινωνικές Δομές είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, του Δήμου Χαλανδρίου, του Ελληνικού Κέντρου Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας – Πορεία ΑΜΚΕ, την Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Γεωργίου Κουρτέση. Το εγχείρημα στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά που επιτελούν οι επιχειρήσεις, τοπικοί φορείς και πολίτες του Χαλανδρίου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και τη συμβολή σας όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από αυτή την ανιδιοτελή προσπάθεια επιτελούμε ένα σημαντικό κοινωνικό έργο, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Κοινωνικών Δομών Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet