Πρόσκληση για καρναβάλι με εκπλήξεις και… πρωτιές για το Χαλάνδρι
Κοινωνία

Πρόσκληση για καρναβάλι με εκπλήξεις και… πρωτιές για το Χαλάνδρι

Ο Δήμος Χαλανδρίου ετοιμάζεται να διασκεδάσει και να γιορτάσει με ξεχωριστό τρόπο τις Αποκριές και τα Κούλουμα του 2020. Μαζί με τα πιο… κλασικά δρώμενα, οργανώνει για πρώτη φορά παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων και προσκαλεί τους δημότες του να δηλώσουν συμμετοχή και να κάνουν ακόμα πιο γιορτινές τις μέρες αυτές.

Ειδικότερα, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020, την τελευταία Κυριακή των Αποκριών, ο Δήμος Χαλανδρίου έχει προγραμματίσει παρέλαση αρμάτων, διάφορα αποκριάτικα δρώμενα και παιχνίδια, ενώ όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τη δική τους μάσκα, καραμέλες, να δοκιμάσουν το… face painting και πολλά άλλα.

Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 το Χαλάνδρι θα ανοίξει τη Σαρακοστή με κατασκευή και πέταγμα χαρταετού, με ακόμα πιο πολλά παιχνίδια και με πολλά νηστίσιμα εδέσματα, σε μια γιορτή για όλη την πόλη.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τη δική τους καρναβαλική ομάδα, μπορούν να πληροφορηθούν περισσότερα και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ. 213 2023917-19 και στο e-mail [email protected].

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet