Πρώτο «Τζάμπολ Αγάπης» στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Πρώτο «Τζάμπολ Αγάπης» στο Χαλάνδρι

Το πρώτο «Τζάμπολ Αγάπης» στο Χαλάνδρι δόθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, καθώς ο Δήμος εγκαινίασε τη συνεργασία του με το πρωτοποριακό προπονητικό πρόγραμμα ειδικής καλαθοσφαιρικής αγωγής για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, στο κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου «Νίκος Πέρκιζας».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η δράση έγινε με τη μορφή συνεκπαίδευσης παιδιών στο φάσμα του αυτισμού και μη, σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Όμιλο Τούφας (ΦΟΤ) Χαλανδρίου.

Σκοπός του εκπαιδευτικού αθλητικού προγράμματος είναι η αποδοχή των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Η δράση έχει πιλοτικό χαρακτήρα και θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 12/6 στο κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Πέρκιζας», ώρες 17:00 – 18:15, με στόχο τη δημιουργία τμημάτων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-2025, που θα σχηματιστούν με βάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που ανήκουν στο φάσμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα e-mail [email protected], [email protected]. Τηλεφωνική Επικοινωνία: 6944 30 79 59 (καθημερινά 18:00 – 20:00). Υπεύθυνος προγράμματος: Ιωάννης Τσουμπρής.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet