Συνεχίζονται οι εγγραφές για την Γ’ περίοδο της Αθλητικής Κατασκήνωσης του Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι εγγραφές για την Γ’ περίοδο της Αθλητικής Κατασκήνωσης του Δήμου Χαλανδρίου

Η Διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου υπενθυμίζει ότι οι εγγραφές για την Γ’ περίοδο της Αθλητικής Κατασκήνωσης στον Δήμο Χαλανδρίου έχουν ήδη ανοίξει από τις 16/5/2022.

Επειδή οι νέες αιτήσεις για την εν λόγω περίοδο δεν αναμένεται να καλύψουν το σύνολο των 250 παιδιών, όσοι/όσες από τους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες στην Α’ & Β’ περίοδο ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους και στην Γ΄ περίοδο, από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, μπορούν να καταθέσουν αίτηση ηλεκτρονικώς.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η διαδικασία είναι πανομοιότυπη με αυτήν που πραγματοποίησαν για τις αιτήσεις της Α’ & Β’ περιόδου.

Ακόμη, η δημοτική αρχή υπενθυμίζει επίσης, ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ημέρα & ώρα υποβολής) μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των 250 θέσεων. Η παρούσα ισχύει και για τους ετεροδημότες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες θα πρέπει, επίσης, να γνωρίζουν ότι η θέση στα camp θεωρείται εξασφαλισμένη μόνο μετά την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής.

Γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να προσέλθουν μέχρι την Τρίτη 14 Ιουνίου στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου «Ν. Πέρκιζας», για την πληρωμή. Είσπραξη μόνο μέσω POS. Ωράριο γραμματείας: Δευτέρα – Παρασκευή & ώρες 08:00 – 13:30 & 15:00-19:00 – Αθλητικό Κέντρο « Ν. Πέρκιζας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet