Σ. Ρούσσος: Προβοκατόρικη ανακοίνωση για την παρέλαση
Κοινωνία

Σ. Ρούσσος: Προβοκατόρικη ανακοίνωση για την παρέλαση

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook απαντά ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, στα σχόλια για την παρουσία μέλους της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος επισημαίνει:

Μόνο θλίψη για την κατάντια τους προκαλεί η προβοκατόρικη ανακοίνωση περί δήθεν ανοχής της δημοτικής αρχής σε συμμετοχή εκπροσώπων της χρυσής αυγής στην παρέλαση.

Τα συνειδητά ψέμματα και η ανοιχτή προβοκάτσια που επιστράτευσαν ορισμένοι αυτήν την φορά όχι για τον ύμνο του ΕΑΜ, όπως το 2014, ούτε για την μετατροπή του Χαλανδρίου σε… Β. Κορέα, όπως το 2015, δείχνουν ότι δεν έχουν κανένα όριο στην προσπάθειά παλινόρθωσης των διοικήσεων που οδήγησαν την πόλη σε αδιέξοδα και με τους οποίους ανοιχτά συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια.

Αλλά η καταγγελία για την δήθεν συμμετοχή εκπροσώπου της χρυσής αυγής στον χώρο των επισήμων της χθεσινής παρέλασης θα ήταν εξοργιστική,άν δεν ήταν τόσο αστεία η προσπάθειά τους να συνδέσουν την δημοτική αρχή Χαλανδρίου με τη Χρυση Αυγή.

Παραμένουν ωστόσο τα αμείλικτα ερωτήματα:

Γιατί καταγγέλλουν τον δήμαρχο και όχι την τοπική οργάνωση της ΝΔ που επέλεξε να εκπροσωπηθεί στην εορταστική εκδήλωση με εκλεγμένο μέλος της γραμματείας της,με το χρυσαυγίτικο παρελθόν;

Προς επιβεβαίωση, παραθέτω και την σχετική ανακοίνωση των εκλογών της τοπικής Ν.Δ., από τον Μάιο του 2018.

Είναι δυνατόν η δημοτική αρχή να παρεμβαίνει και να επιλέγει τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων;

Γιατί οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και της ΛΑΕ ξεπλένουν τη Ν.Δ. με την προβοκατόρικη επίθεσή τους στην δημοτική αρχή;

Υ.Γ. όσο για τους κυρίους της ΛΑΕ που βιάστηκαν να ρίξουν λάσπη, ακολουθώντας τη νέα τους σύμμαχο κ. Καρατζά, μια είναι η απάντηση και περιλαμβάνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Ο κ. Λαφαζάνης παρέα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ανάρτηση Σ. Ρούσσου στο facebook

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet