Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023: Η Ρεματιά Χαλανδρίου έχει ανάγκη από μια καλά οργανωμένη υπηρεσία για την προστασία της
Κοινωνία

Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023: Η Ρεματιά Χαλανδρίου έχει ανάγκη από μια καλά οργανωμένη υπηρεσία για την προστασία της

Η δημοτική παράταξη Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 συμμετείχε στη δράση καθαρισμού της Ρεματιάς, που διοργανώθηκε την Κυριακή 14/6/2020.

Ειδικότερα, η παράταξη σημειώνει ότι «η ομάδα μας συμμετείχε ενεργά στη δράση καθαρισμού της Ρεματιάς που διοργανώθηκε από πολλούς φορείς, συλλόγους και σωματεία της πόλης με την αρωγή του Δήμου», δίνοντας «θερμά συγχαρητήρια για την πολύ καλή οργάνωση και για την μεγάλη συμμετοχή – ανταπόκριση των πολιτών».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρεται ότι «τέτοιες, συμβολικής κυρίως φύσης, δράσεις είναι αισιόδοξες και σημαντικές, όμως πρωτίστως κρίσιμη είναι η διαρκής δράση των υπηρεσιών του Δήμου με ένα πρακτικό σχέδιο ενεργειών προστασίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική» και συμπληρώνει ότι «επικουρικά το εθελοντικό δίκτυο του Δήμου πρέπει να επεκταθεί ουσιαστικά, πέρα από λίγους ήρωες που διαχρονικά είναι σε επιφυλακή, φυλάνε και περιπολούν στην Ρεματιά» για να προσθέσει ότι «απαιτείται ενημέρωση, εκπαίδευση, οργανωμένη καθημερινή κινητοποίηση ειδικά την αντιπυρική περίοδο».

Επιπροσθέτως, η παράταξη Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 επισημαίνει ότι «με πυρήνα μια καλά οργανωμένη υπηρεσία και επικουρικά ένα πιστοποιημένο ευρύ σώμα εθελοντών, η προστασία του σπουδαίου πνεύμονα πρασίνου της Ρεματιάς μας Χαλανδρίου θα είναι εξαιρετικά ενισχυμένη και δυνατή. Απαιτούνται πολλά βήματα».

Τέλος, υπογραμμίζει ότι «η ομάδα μας είναι σταθερά ενεργή και δίπλα σε αυτήν την κοινή προσπάθεια, που ενώνει όλο το Χαλάνδρι και την κοινωνία μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet