Χαλάνδρι σε Δράση: Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον δήμαρχο να υποβαθμίζει  και την επέτειο της 25ης Μαρτίου
Κοινωνία

Χαλάνδρι σε Δράση: Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον δήμαρχο να υποβαθμίζει και την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ότι «ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην πόλη έγινε μόνο με τους σημαιοφόρους και τους παραστάτες με προσωπική απόφαση του δημάρχου Σ. Ρούσου» αναφέρει η επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση και υποψήφια δήμαρχος Κρίστη Αγαπητού.

Συγκεκριμένα, τονίζει: «Όλη η χώρα γιόρτασε την επέτειο την Ελληνικής Επανάστασης τιμώντας του ήρωες του ’21 που πρόσφεραν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας. Ενωμένοι όλοι υποκλιθήκαμε στον ηρωισμό τους και στείλαμε το μήνυμα της ομοψυχίας όλων των Ελλήνων. Στο Χαλάνδρι ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου έγινε μόνο με τους σημαιοφόρους και τους παραστάτες με προσωπική απόφαση του δημάρχου Σ. Ρούσσου.

Η διαφοροποίηση έγινε με πρόσχημα αντίστοιχη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου λόγω της έξαρσης, τότε, της πανδημίας. Η επιλογή αυτή αποτελεί πρόκληση για τους Χαλανδριώτες που περίμεναν εδώ και δύο χρόνια να γιορτάσουν την εξέγερση των Ελλήνων με την προσήκουσα λαμπρότητα. Ταυτόχρονα, εγείρονται πλήθος ερωτημάτων που χρήζουν απαντήσεων. Τι φοβήθηκε ο δήμαρχος και δεν έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο; Υπάρχουν στοιχεία για την πανδημία που οι Χαλανδριώτες δεν γνωρίζουν; Ή μήπως πρόκειται για απόφαση που εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχέδιο υποβάθμισης της γιορτής της Ελληνικής Επανάστασης; Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στον δήμαρχο να υποβαθμίζει ακόμα και την επέτειο της 25ης Μαρτίου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet