Ξεκινά στις 26/8 η δεύτερη περίοδος του Φεστιβάλ Ρεματιάς στο Χαλάνδρι
Χαλάνδρι

Ξεκινά στις 26/8 η δεύτερη περίοδος του Φεστιβάλ Ρεματιάς στο Χαλάνδρι

Η μεγάλη γιορτή πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, το Φεστιβάλ Ρεματιάς, επιστρέφει τη Δευτέρα 26/8 και μέχρι τις 28/9 θα χαρίσει νύχτες γεμάτες τέχνη και πολιτισμό στο Θέατρο της Ρεματιάς.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

  • Η δεύτερη περίοδος του Φεστιβάλ Ρεματιάς-Νύχτες Αλληλεγγύης 2024 ξεκινά με την παράσταση «Το ηλεκτρικό κορίτσι» σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Κερασίας Σαμαρά και κείμενο του Νίκου Σταματιάδη. Μια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες της γενιάς της, η Κερασία Σαμαρά μας ταξιδεύει στη διαδρομή της Μαρίκας Παπαγκίκα μέσα από το καφέ-αμάν.
  • Την Τετάρτη 28/8 έρχεται στο Θέατρο της Ρεματιάς ένας από τους διασημότερους μύθους παγκοσμίως, ο οποίος παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ο «Θρύλος της Μουλάν» από την παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη, με εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά, σπαθομαχίες και διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό. Η συγκεκριμένη παράσταση είναι από τις ελάχιστες με εισιτήριο (ηλεκτρονική προπώληση μέσω www.more.com 10 ευρώ, γενική είσοδος 12 ευρώ, άνεργοι, πολύτεκνοι και γκρουπ άνω των 20 ατόμων, 8 ευρώ).
  • Την Παρασκευή 30/8, σειρά παίρνει η παράσταση «Scarmface», μέσα από σημαντικές ερμηνείες που δίνουν έμφαση στη σωματική κίνηση, την έκφραση και όχι στον λόγο.
  • Η πρώτη εβδομάδα κλείνει το Σάββατο 31/8, με την παρουσία του Κώστα Χατζή και της Ελπίδας, αλλά και της Δανιέλας Χατζή.

Υπενθυμίζεται ότι πλειονότητα των εκδηλώσεων είναι και φέτος με ελεύθερη είσοδο. Οι θεατές χρειάζεται μόνο να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση μέσω του more.com, ενώ το Φεστιβάλ με χαρά θα δεχτεί και φέτος συνεισφορές σε τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet