Ξεκινά στις 2/7 το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2024 στο Χαλάνδρι
Πολιτισμός

Ξεκινά στις 2/7 το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2024 στο Χαλάνδρι

Ξεκινά την Τρίτη 2 Ιουλίου το Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024, η μεγαλύτερη γιορτή του Χαλανδρίου. Θα διαρκέσει έως τις 29 Σεπτεμβρίου με επιλεγμένες, ποιοτικές εκδηλώσεις, καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και νέους και εναλλακτικούς δημιουργούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, η συντριπτική πλειονότητα των εκδηλώσεων είναι και φέτος με ελεύθερη είσοδο. Οι θεατές, χρειάζεται μόνο να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση μέσω του more.com, ενώ το Φεστιβάλ με χαρά θα δεχτεί για ακόμα μία χρονιά τη συνεισφορά τους σε τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Χαλανδρίου.

Το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας:

  • Την αυλαία ανοίγει την Τρίτη 2 Ιουλίου, η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία της διαπολιτισμικής ορχήστρας και χορωδίας El Sistema Greece (φωτό) με περισσότερα από 80 παιδιά και νέους, ηλικίας 8 έως 25 ετών που εκπροσωπούν 30 εθνικότητες, να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παγκόσμια γιορτή μουσικής στο θέατρο της Ρεματιάς.
  • Τη σκυτάλη παίρνει την Τετάρτη 3 Ιουλίου το μεγάλο αφιέρωμα στα 100 χρόνια του Μίμη Πλέσσα, με τίτλο «Ποιoς το ξέρει».
  • Την Παρασκευή και το Σάββατο 5 και 6 Ιουλίου, δυο βραδιές αφιερωμένες στον αξέχαστο Θάνο Μικρούτσικο.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet