Παιδική θεατρική παράσταση στον Η΄ Παιδικό Σταθμό Χαλανδρίου
Πολιτισμός

Παιδική θεατρική παράσταση στον Η΄ Παιδικό Σταθμό Χαλανδρίου

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Η΄ Παιδικού Σταθμού, την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015, στις 10:30 π.μ. τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Οι τέσσερις εποχές ή αλλιώς… ένα παραμύθι για την αγάπη», από την ομάδα καλλιτεχνικών και παιδαγωγικών δραστηριοτήτων «Ελεύθερη Θεατρική Σπουδή».

Περίληψη: Ένα μικρό αγόρι χάνει το ένα του παπούτσι. Δεν είναι ένα οποιοδήποτε παπούτσι. Είναι τα χαρούμενα παπούτσια που του χάρισε η νονά του. Έτσι έχει χάσει τη μισή χαρά… Ένα λουλούδι το συμβουλεύει πως για να ξαναβρεί όλη τη χαρά πρέπει να βρει την παντοτινή αγάπη… Έτσι ξεκινάει το ταξίδι του… Θα βρεθεί σε τόπους όπου τα καρύδια μπορεί να είναι μαγικά, τα κοχύλια να τραγουδούν, τα πηγάδια να μιλούν με ανθρώπινη φωνή, οι χρωματιστές κορδέλες να χορεύουν και τα σταφύλια να γλεντούν… Θα περάσει μέσα από τις τέσσερις εποχές, θα γνωρίσει φίλους και θα μάθει για την πραγματική φιλία και αγάπη. Θα βιώσει ελληνικά έθιμα ξεχασμένα και θα τραγουδήσει παραδοσιακά τραγούδια για κάθε εποχή.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί μέσα στον χώρο του σταθμού (Κίρκης & Μίνωος 8, Πάτημα Χαλανδρίου), θα διαρκέσει περίπου 60 λεπτά και θα τη συνοδεύουν μουσικά όργανα (λαούτο, ούτι, κρουστά).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet