Τα Μωρά στη Φωτιά ροκάρουν στο Θέατρο Ρεματιάς
Πολιτισμός

Τα Μωρά στη Φωτιά ροκάρουν στο Θέατρο Ρεματιάς

Rock συναυλία με τον Στέλιο Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά θα φιλοξενηθεί στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015, στις 21:00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2015.

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά σε μια συναυλία που θα κλείσει έναν ιδιαίτερα πετυχημένο κύκλο ζωντανών εμφανίσεων που εδραίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη νέα δυναμική μορφή τις μπάντας, με επταμελή σύνθεση (και με τους δυο ντράμερ να δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα) και το νέο mini Lp «Σκιές στη Σελήνη» να παίρνει τη θέση του δίπλα σε όλους τους διαχρονικούς ύμνους.

Μια μπάντα που μέσα από τα εμπόδια και τις δυσκολίες γιγαντώνεται και αποτελεί παράδειγμα στα χρονικά του Ελληνικού Ροκ.

Μια μπάντα που χρόνο με τον χρόνο, συναυλία με τη συναυλία, χτίζει τον μύθο της και ανανεώνει το κοινό της με μοναδικό της όπλο τα τραγούδια της και τις ζωντανές της εμφανίσεις που αποτελούν μια εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει…

Αυτό το… κερδισμένο «Στοίχημα», ο μεγάλος Στέλιος Σαλβαδόρ και η μουσική του κολεκτίβα, αισθάνονται την ανάγκη να γιορτάσουν στις 4 Ιουλίου στο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, με μια παράσταση – γιορτή. Επίσης θα παιχτούν καινούργια ακυκλοφόρητα τραγούδια, κάποια από τα οποία θα αποτελέσουν τον καινούργιο μεγάλο τους δίσκο που ηχογραφείται αυτό το καλοκαίρι.

Μωρά στη Φωτιά

Στέλιος Σαλβαδόρ: μπάσο – φωνητικά
Λάκης Ραγκαζάς: κιθάρες
Χρήστος Κωνσταντινίδης: ντραμς
Φώτης Τσακιρίδης: ντράμς
Φίλιππος Κωσταβέλης: πλήκτρα
Δημήτρης Ματζίρης: τρομπόνι
Κώστας Κατσαρός: τρομπέτα
Κώστας Κεφαλάς: τρομπέτα

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet