Ένας συγκλονιστικός «Γιος» στο Cine Νοσταλγία
Κινηματογράφος-Θέατρο

Ένας συγκλονιστικός «Γιος» στο Cine Νοσταλγία

Μια εξαιρετική ταινία προσφέρει αυτή την εβδομάδα, σε πρώτη προβολή, ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Ηρακλείου Αττικής Cine Νοσταλγία. Ένας σπουδαίος σκηνοθέτης, ένα καστ μεγάλων ηθοποιών και… «Ο γιος» (φωτό).

Ο γιος

(Πέμπτη 6/7 έως Τετάρτη 12/7, στις 20:50 και στις 23:00)

Ο Φλοριάν Ζελέρ, σκηνοθέτης της εκπληκτικής ταινίας «Ο πατέρας», που κατέκτησε πέρυσι το Όσκαρ Σεναρίου, επιστρέφει με ακόμη μία συγκλονιστική ταινία. Τώρα αφηγείται τη δραματική ιστορία του γιου που παλεύει να επανενώσει μια οικογένεια μετά από ένα οδυνηρό χωρισμό.

Ο Πίτερ βλέπει τη μέχρι πρότινος ταραχώδη ζωή του, που πλέον χάρη στο νεογέννητο παιδί του και τη νέα του σύντροφο Μπεθ έχει μπει σε ήσυχα νερά, να κινδυνεύει να ανατραπεί όταν η πρώην σύζυγός του, η Κέιτ, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του με τον έφηβο γιο τους Νίκολας. Ο Πίτερ επιθυμεί να φροντίσει τον Νίκολας, κάτι που δυστυχώς δεν είχε κάνει γι’ αυτόν τον ίδιο ο δικός του πατέρας…

Σπουδαίες ερμηνείες από τους βραβευμένους με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς και Λόρα Ντερν και τους υποψήφιους για Όσκαρ Χιου Τζάκμαν και Βανέσα Κίρμπι.

Σκηνοθεσία: Φλοριάν Ζελέρ

Πρωταγωνιστούν: Χιου Τζάκμαν, Λόρα Ντερν, Βανέσα Κίρμπι, Άντονι Χόπκινς

Διάρκεια: 123΄

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet