Μεταφέρεται στην Αθήνα η 18χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της έπειτα από ηλεκτροπληξία
reader.gr
Κοινωνία

Μεταφέρεται στην Αθήνα η 18χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της έπειτα από ηλεκτροπληξία

Στην Αθήνα μεταφέρεται η 18χρονη κοπέλα, που υπέστη ηλεκτροπληξία από γραμμές του ΟΣΕ, καθώς βρίσκεται διασωληνωμένη και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. 

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται 18χρονη κοπέλα, που χτυπήθηκε από ρεύμα, χθες το απόγευμα, στη Λάρισα εντός του χώρου των γραμμών στην περιοχή του ΟΣΕ στο Μεζούρλο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο Κέντρο Εγκαυμάτων του ΚΑΤ, ώστε να λάβει την εξειδικευμένη φροντίδα που απαιτούν τα εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού, που φέρει κυρίως στα άκρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η νεαρή χειρουργήθηκε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και μεταφέρθηκε μετά το ατύχημα έχοντας τις αισθήσεις της και διατηρώντας επικοινωνία με το περιβάλλον. Δίνει, πλέον, μάχη για τη ζωή της και παραμένει διασωληνωμένη.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο σοβαρό ατύχημα στη Λάρισα, καθώς πριν τρία χρόνια σχεδόν στο ίδιο σημείο, ένας 15χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες εβδομάδες μετά.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet