Ένας νεκρός από την έκρηξη στο Everest στην πλατεία Βικτωρίας
Κοινωνία

Ένας νεκρός από την έκρηξη στο Everest στην πλατεία Βικτωρίας

Δυστυχώς, τελικώς υπήρξε θύμα στην πρωινή έκρηξη στο κατάστημα Everest (Μεγάλη έκρηξη στο Everest στην πλατεία Βικτωρίας), στην πλατεία Βικτωρίας (στη γωνία Γ’ Σεπτεμβρίου και Χέυδεν). Πριν από λίγη ώρα τα συνεργεία της Πυροσβεστικής ανέσυραν το πτώμα μιας γυναίκας, η οποία αγνοείτο και η οποία φέρεται να ήταν η λογίστρια της επιχείρησης. από την έκρηξη έχουν τραυματιστεί άλλα έξι άτομα.

Από αυτά, τα τρία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό. H κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς βγήκαν μόνοι τους από το κατάστημα.

Στον τόπου της εκρήξεως έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής (20 πυροσβέστες με 8 οχήματα) για την κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε.

Το συγκεκριμένο τετράγωνο της Γ’ Σεπτεμβρίου αποκλείστηκε από την Αστυνομία, καθώς είναι εξαιρετικά πολυσύχναστο, καθώς στην πλατεία βρίσκεται ο σταθμός Βικτώρια του ΗΣΑΠ.

Τα αίτια του δυστυχήματος εξετάζονται από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ επί τόπου έσπευσαν και τεχνικοί της Επιχείρησης Αερίου, προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάσταση των σχετικών παροχών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet