Η Τουρκία… στα πόδια της Ντεφνέ
Κόσμος

Η Τουρκία… στα πόδια της Ντεφνέ

Σήμερα το ροζ βίντεο; Η φήμη ότι «αυτά που θα αποκαλυφθούν στις 25 Μαρτίου θα στριμώξουν για τα καλά τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» κρατεί σε αγωνία την Τουρκία. Μία ολόκληρη χώρα περιμένει ουσιαστικά να δει τι περιεχόμενο θα έχει το φημολογούμενο βίντεο που φέρεται να εμφανίζει τον κ. Ερντογάν σε ιδιαίτερες στιγμές με την τηλεπερσόνα, πρώην Μις Τουρκία.

Η μελαχρινή καλλονή Ντεφνέ Σαμιελί, που έγινε εν μια νυκτί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στον Τύπο, κατακλύζοντας την ίδια ώρα όλα τα social media με πικάντικα και χιουμοριστικά μηνύματα, σπεύδει να διαψεύσει τις φήμες πως είναι η «καυτή» παρτενέρ του Τούρκου πρωθυπουργού σε μαγνητοσκοπημένα πλάνα, στα οποία το παράνομο ζευγάρι επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις. Μιλώντας στο CNN Türk, εξέφρασε την οργή της για τα δημοσιεύματα, αναφέροντας ότι πλήττονται βάναυσα τα προσωπικά της δικαιώματα. «Πρόκειται για αβάσιμες αξιώσεις, που έχουν διαρρεύσει από πρόθεση», σημείωσε η 42χρονη δημοσιογράφος.

Η Ντεφνέ Σαμιελί έχει ύψος 1.74, είναι 42 ετών, έχει καταπράσινα μάτια, φορά γόβες νούμερο 37, ενώ δέθηκε με τα ισχυρά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 1995. Ο γάμος της έληξε το 2011, ενώ είναι μητέρα μιας κόρης.

Η τηλεπερσόνα λέγεται πως είναι η παρτενέρ του Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν σε μαγνητοσκοπημένα πλάνα, στα οποία το παράνομο ζευγάρι επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το βίντεο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο. Αυτός, λένε, είναι και ο βασικός λόγος της “έκρηξης” Ερντογάν κατά του twitter, του facebook και του YouTube.

Σε παλαιότερη προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν, η Ντεφνέ εμφανίστηκε στο πλευρό του δείχνοντας την υποστήριξή της έμπρακτα, ενώ λέγεται πως διατηρεί και φιλική σχέση με την πρώτη κυρία της Τουρκίας, την Εμινέ

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΚΙΟΥΛ

Όπως μετέδωσε την Κυριακή ο δικτυακός τόπος της εφημερίδας Hurriyet, ο Τούρκος πρόεδρος Γκιουλ δήλωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του Twitter προκειμένου να αρθεί -και τυπικά, καθώς ουσιαστικά έχει ήδη ακυρωθεί από εκατομμύρια χρήστες- η απαγόρευση που επέβαλε ο Ταγίπ Ερντογάν. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι η απόφαση απαγόρευσης του Twitter από τον Ερντογάν δεν μπορεί να σταθεί νομικά, ενώ υπογράμμισε και το γεγονός ότι, αμέσως μετά το «μπλόκο» που επέβαλε ο Τούρκος πρωθυπουργός, τα «τιτιβίσματα» από την Τουρκία σχεδόν διπλασιάστηκαν.

Πηγή: bankwars

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet