Φλόριντα: Δύο νεκροί και 11 τραυματίες από τα πυρά ενόπλου
Κόσμος

Φλόριντα: Δύο νεκροί και 11 τραυματίες από τα πυρά ενόπλου

Τρεις νεκροί, συμπεριλαμβανομένου του δράστη, είναι ο απολογισμός του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στη διάρκεια τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που σκοτώθηκαν επιτόπου. Ο ένας από αυτούς ήταν ο ύποπτος, ο οποίος αυτοκτόνησε», δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο σερίφης της Τζάκσονβιλ, Μάικ Γουίλιαμς, προσθέτοντας ότι 11 τραυματίες εισήχθησαν σε νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο ίδιος, δράστης ήταν ο Ντέιβιντ Κατζ, 24 ετών, από τη Βαλτιμόρη, τη μεγαλύτερη πόλη της Πολιτείας Μέριλαντ, στις βόρειες ΗΠΑ.

Ο Κατζ άνοιξε πυρ με πιστόλι μέσα στο εστιατόριο όπου διεξαγόταν το τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών στο οποίο συμμετείχε. Ο σερίφης Γουίλιαμς απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τα κίνητρα της επίθεσης, της τρίτης αυτού του είδους που σημειώνεται στη Φλόριντα τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Ντρίνι Τζόκα, ένας 19χρονος ο οποίος έπαιρνε μέρος στο τουρνουά, περιέγραψε το συμβάν με αναρτήσεις του στο Twitter. «Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου», έγραψε για να προσθέσει ότι από τούδε και στο εξής δεν θα θεωρεί τίποτα δεδομένο.

Άλλοι, που πρόλαβαν να κλειδωθούν στην τουαλέτα περιέγραψαν σκηνές φρίκης, με τραυματισμένους στο έδαφος να ουρλιάζουν και να φωνάζουν σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 20 φορές.

Πηγή: naftemporiki.gr / με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, AFP, Reuters

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet