Επαγγελματική κατάρτιση στον τρισδιάστατο σχεδιασμό ενδύματος στην Ιορδανία και την Παλαιστίνη
Οικονομία-Αγορά

Επαγγελματική κατάρτιση στον τρισδιάστατο σχεδιασμό ενδύματος στην Ιορδανία και την Παλαιστίνη

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου ERASMUS+ με τίτλο «3D Garment design Training». Στο έργο συμμετέχουν δύο πανεπιστήμια από την Ιορδανία, το Jordan University οf Science and Technology (JUST) και το Al-Balqa Applied University (BAU), ένα πανεπιστήμιο και ένα κολλέγιο από την Παλαιστίνη, το Palestine Technical University – Kadoorie (PTUK) και το Palestine Technical College -Deir Elbalah (PTCDB), το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΙΗU), το Τεχνολογικό Κέντρο Βιομηχανιών Κλωστοϋφαντουργίας και Ενδύματος της Πορτογαλιας (CITEVE) και το Ιταλικό Κέντρο Διά βίου μάθησης (CIAPE).

Επικεφαλής εταίρος του έργου είναι η Δημιουργική Σκέψη Ανάπτυξη (ΔΗΣΚΕΑΝ), η οποία οργάνωσε και φιλοξένησε τη συγκεκριμένη συνάντηση.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας των σπουδαστών των κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης στις δύο χώρες (Ιορδανία – Παλαιστίνη), καθώς και η ίδρυση Κέντρων Σχεδιασμού Ενδύματος και Μόδας με τη μεταφορά τεχνογνωσίας από τους Ευρωπαίους εταίρους.

Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA). Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο EACEA δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet