Κηφισιά, Φιλοθέη – Ψυχικό, Παπάγος – Χολαργός και Βριλήσσια τα «προπύργια» της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Κηφισιά, Φιλοθέη – Ψυχικό, Παπάγος – Χολαργός και Βριλήσσια τα «προπύργια» της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα

Με καταμετρημένο περίπου το 50% των ψήφων σε επίπεδο Επικρατείας, η εικόνα από την εκλογική περιφέρεια Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία κινείται σε ποσοστά πάνω από 40%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδα κάτω από 30%. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπιασε τις καλύτερες επιδόσεις στους Δήμους Κηφισιάς και Φιλοθέης – Ψυχικού, με ποσοστά πάνω από 60% και αμέσως μετά στους Δήμους Παπάγου – Χολαργού και Βριλησσίων, με ποσοστό πάνω από 50%.

Συνολικά το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προηγείται σε 10 από τους 14 Δήμους του Βορείου Τομέα (Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Βριλήσσια, Ηράκλειο, Κηφισιά, Λυκόβρυση – Πεύκη, Παπάγου – Χολαργού, Πεντέλης, Φιλοθέης – Ψυχικού και Χαλανδρίου).

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστά μεταξύ 35% και 38% στους Δήμους Ν. Ιωνίας, Γαλατσίου, Ν. Φιλαδέλφεις – Χαλκηδόνας και Μεταμόρφωσης.

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ με πλούσια στατιστικά στοιχεία για το πώς ψήφισαν οι πολίτες στην εκλογική περιφέρεια Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet