Ο Γ. Πατούλης σε εκδηλώσεις σε Μενίδι και Καλύβια
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης σε εκδηλώσεις σε Μενίδι και Καλύβια

Ο ρόλος της Περιφέρειας στην ανάπτυξη της Ανατολικής Αττικής και συνολικά του λεκανοπεδίου, βρέθηκε στο επίκεντρο εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε Μενίδι και Καλύβια.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 8 και 18 Μαΐου αντίστοιχα με πρωτοβουλία της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής της Νέας Αρχή, Ευρώπης Κοσμίδη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης που βρέθηκε και στις δύο εκδηλώσεις υπογράμμισε ότι «η Περιφέρεια τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Ανατολικής Αττικής με συγκεκριμένα έργα και δράσεις».

Ειδικότερα ο Γ. Πατούλης σημείωσε:

«Οφείλουμε να εργαστούμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για τη μεγάλη αλλαγή στην Αττική.

»Η Περιφέρεια μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής. Η ετυμηγορία των πολιτών θα είναι εκείνη που θα μας δώσει τη δυνατότητα, μέσα από μια ισότιμη και δίκαιη ανάπτυξη να οδηγήσουμε την Αττική σε μια νέα φάση στην οποία οι τοπικές κοινωνίες, οι δήμοι και η Περιφέρεια θα συνεργάζονται αρμονικά για να δημιουργηθούν οι αναγκαίες συνθήκες ανάπτυξης.

»Στο χέρι μας είναι να κρατήσουμε τους νέους ανθρώπους στο τόπο τους, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες απασχόλησης και παραγωγικής διαδικασίας».

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους πολιτών, βουλευτών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, υποψηφίων βουλευτών, ευρωβουλευτών, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet