Περιορισμένες οι παραβάσεις αλκοόλ σε εκτεταμένους ελέγχους της Τροχαίας Αττικής
Φωτογραφία: ERTNews/video
Περιφέρεια Αττικής

Περιορισμένες οι παραβάσεις αλκοόλ σε εκτεταμένους ελέγχους της Τροχαίας Αττικής

Εκτεταμένους τροχονομικούς ελέγχους για την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στο σύνολο του Λεκανοπεδίου, από τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Φεβρουαρίου 2026 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 9ης Φεβρουαρίου 2026.

Στην ειδική εξόρμηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ), καθώς και των Τμημάτων Τροχαίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων πραγματοποιήθηκαν 41.689 έλεγχοι, ενώ βεβαιώθηκαν 282 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Παράλληλα, συνελήφθησαν 9 οδηγοί στους οποίους διαπιστώθηκε συγκέντρωση αλκοόλ άνω του 0,60 mg/l.

Επιπλέον, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών βεβαιώθηκαν 93 παραβάσεις για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας των 30 χλμ/ώρα σε κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι έλεγχοι για την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς και της υπέρβασης των ορίων ταχύτητας σε κατοικημένες περιοχές, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Το βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας:

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2026
Powered by Wisenet