Εγκαίνια για την 8η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ Τhe Greek Fine Food Exhibition
Επιχειρήσεις-Αγορά

Εγκαίνια για την 8η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ Τhe Greek Fine Food Exhibition

Στις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του αγροδιατροφικού τομέα, τόσο στην Περιφέρεια Αττικής όσο και σε εθνικό επίπεδο, αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης εγκαινιάζοντας, μαζί με τους υπουργούς Α. Γεωργιάδη και Σ. Κεδίκογλου, το βράδυ της Παρασκευής 18/2,την 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – TheGreekFineFoodExhibition.

Όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης «οι παραγωγικοί φορείς έχουν σημειώσει τα τελευταία χρόνια τεράστια άλματα, κατορθώνοντας τα προϊόντα τους, τα οποία είναι υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, να έχουν και μια επιπλέον προστιθέμενη αξία μέσα από το προσεγμένο brading συσκευασίας και συνολικής προβολής».    

Η έκθεση, μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές διαδικτυακής λειτουργίας, πραγματοποιείται φέτος με φυσική παρουσία, από τις 18 έως και τις 20 Φεβρουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η Περιφέρεια Αττικής φιλοξενεί στο περίπτερό της (C57, C54, C58, B39 και B41) 13 εκθέτες-επιχειρήσεις.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν, επίσης, ο βουλευτής Γ. Παπάς, οι περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδος κ. Σπανός, Ηπείρου κ. Καχριμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Πρωτογενή Τομέα και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων: Νοτίου Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Ζανετίδης Φ., Δυτικής Ελλάδος κ. Βασιλόπουλος, Βορείου Αιγαίου, κ. Ανδρεάδου.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet