Ανέγερση κτηρίου στο 5ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού – Εντάχθηκε στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020
Κοινωνία

Ανέγερση κτηρίου στο 5ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού – Εντάχθηκε στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020

Υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, παρουσία του προέδρου Τ. Κατσίπου και του διευθύνοντα συμβούλου Θ. Γιάνναρη της Κτ.Υπ. Α.Ε., η απόφαση ένταξης στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 της ανέγερσης κτηρίου στο 5ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού, με προϋπολογισμό 4,2 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημάνθηκε, η Περιφέρεια Αττικής είναι η πρώτη Περιφέρεια σε εθνικό επίπεδο η οποία συμβάλλει στην εξασφάλιση πόρων και σε συνεργασία με τις Κτιριακές Υποδομές  θα καταστεί εφικτή η ταχύτερη ανέγερση νέων σχολικών μονάδων και συμπληρωματικών συγκροτημάτων στην Αττική.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς Σ. Αντωνάκου, του δημάρχου Κορυδαλλού Ν. Χουρσαλά, του προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Δ. Δρόση και του γενικού διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ της  Κτ.Υπ. Α.Ε. Θ.  Κυριαζόπουλου, υπεγράφη η απόφαση ένταξης ανέγερσης κτηρίου στο 5ο Γυμνάσιου Κορυδαλλού. Το έργο, το οποίο έχει προϋπολογισμό 4.234.400 ευρώ,  εντάσσεται στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet