Για τουλάχιστον 5 χρόνια αποπλανούσε ανήλικες προπονητής τένις στα Βόρεια Προάστια
reader.gr
Κοινωνία

Για τουλάχιστον 5 χρόνια αποπλανούσε ανήλικες προπονητής τένις στα Βόρεια Προάστια

Για περισσότερο από πέντε χρόνια, 35χρονος προπονητής τένις σε ακαδημία των Βορείων Προαστίων, φέρεται να ασελγούσε σε μία από τις δύο κοπέλες που τον κατήγγειλαν -μαζί με τους γονείς τους- στην Ασφάλεια Αττικής. Πρόκειται για μία κοπέλα περίπου 19 ετών σήμερα, την οποία ο Χ.Δ. φέρεται να είχε προσεγγίσει από την τρυφερή ηλικία των 13,5 ετών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής της.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά μία κοπέλα που σήμερα είναι 14 ετών και φέρεται σχετικά πρόσφατα να έχει πέσει θύμα του 35χρονου προπονητή τένις. Η ανήλικη έχει καταθέσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Χ.Δ. να έχει προσεγγίσει και άλλες μαθήτριές του σε εξίσου τρυφερές ηλικίες. Μετά τη σύλληψή του κατασχέθηκαν και εστάλησαν για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. το τάμπλετ, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα κινητά τηλέφωνα του 35χρονου άνδρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η δράση του στην πλήρη έκταση της.

Το μεσημέρι της Τρίτης 9/11 αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής τένις θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία. Εάν, μετά την ανακριτική διαδικασία, διαταχθεί η προφυλάκισή του είναι πολύ πιθανό να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet