Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μέχρι το βράδυ θα χιονίζει στην Αττική
reader.gr
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μέχρι το βράδυ θα χιονίζει στην Αττική

Η κακοκαιρία «Μήδεια» θα συνεχίσει να δείχνει τα δόντια της με έντονη χιονόπτωση στην Αττική.

Τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα από την κακοκαιρία με το κωδικό όνομα «Μήδεια» θα σφυροκοπούν την περιοχή της Αττικής για αρκετές ώρες ακόμη, προειδοποίησε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Ίσως δεν έχουμε δει την κορύφωση του φαινομένου που εκτιμούμε ότι θα είναι προς το μεσημέρι στην Αττική» είπε στο Open. «Αλλά ακόμα και το απόγευμα θα έχουμε νέες εξάρσεις και το φαινόμενο θα εκτονωθεί αύριο (σ.σ.: Τετάρτη) το πρωί» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Κλ. Μαρουσάκη, «θα εξακολουθήσουν οι πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες, θα συνοδεύονται και από χιονόστρωση καθώς έχει πέσει ο άνεμος».

«Από τις 9 το βράδυ τα φαινόμενα θα περιορίζονται στα βόρεια και τα βορειοδυτικά του νομού, για να οδηγηθούμε προς το μεσημέρι της Τετάρτης που θα περιοριστούν τα φαινόμενα προς την Κρήτη, αλλά θα μας μείνει ο παγετός και αυτό πρέπει να προσέξουμε» κατέληξε ο μετεωρολόγος.

Κολυδάς: Χιονοπτώσεις στην Αττική μέχρι το πρωί της Τετάρτης

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η πρόβλεψη του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά. Μιλώντας στο Star, έδωσε το στίγμα του καιρού για τις επόμενες ώρες και προειδοποίησε για τον παγετό που θα υπάρχει και τις έντονες χιονοπτώσεις.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet