Παρέμβαση περιφερειάρχη Αττικής στην ενημερωτική εκδήλωση για τα Περιφερειακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2021-2027
Κοινωνία

Παρέμβαση περιφερειάρχη Αττικής στην ενημερωτική εκδήλωση για τα Περιφερειακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2021-2027

Στους βασικούς άξονες της στρατηγικής που εφαρμόζει η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020 υπέρ της ανάπτυξης και της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και στον σχεδιασμό του νέου προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2021-2027», αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στη διαδικτυακή του παρέμβαση στην ενημερωτική εκδήλωση για τα Περιφερειακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, διοργάνωσαν το υπ. Ανάπτυξης, η ΕΝΠΕ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμούς απεύθυναν ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδης, ο υφ. Ανάπτυξης Γ. Τσακίρης, ο γ. γραμματέας Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δ. Σκάλκος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε και ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.

Στη θεματική ενότητα όπου πραγματοποίησε την παρέμβασή του ο κ. Πατούλης συμμετείχαν επίσης ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας και το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ν. Κουσκούνη.  

Διαβάστε αναλυτικά την παρέμβαση του Γιώργου Πατούλη

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet