Ποιοι δρόμοι στην Αττική είναι κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας
Φωτό: hellenicpolice/FB
Κοινωνία

Ποιοι δρόμοι στην Αττική είναι κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία «Φίλιππος» εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων. Η Τροχαία εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις διακοπές κυκλοφορίας, καθώς και τη χρήση αλυσίδων, εν αναμονή μάλιστα της νέας επιδείνωσης του καιρού.

Ειδικότερα, οι ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

  • Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, από την 06.00 ώρα της 12/3/2022 έως ύφεσης των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΝΕΟ Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).
  • Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, από την 06.00 ώρα της 12/3/2022 έως ύφεσης των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά μήκος του οδικού δικτύου της Αττικής Οδού, της ΔΠΛ Υμηττού και της Περιφερειακής Αιγάλεω.
  • Λ. Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Για όλα τα οχήματα επί της Λ. Χασιάς, στο ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από 01:40΄ ώρα της 10-03-2022). Επ. Ο. Εκάλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του 414 ΣΝΕΝ μέχρι το Πάρκο Ανατολής (από ώρα 03:20).
  • Επί της συνέχειας της οδού Αναστάσεως (Παπάγου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το Νεκροταφείο Παπάγου προς τον Υμηττό (από ώρα 04:15 της 10/03/2022).
  • Επί της ανωνύμου οδού (Καισαριανή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της Λ. Αλίμου-Κατεχάκη, έξοδος Καλοπούλα, προς τον Υμηττό.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet