Στο 4ο συνέδριο δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στο 4ο συνέδριο δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Την πεποίθηση ότι μέσω των ΚΔΑΠ η Αυτοδιοίκηση επιτελεί μία από τις πιο σημαντικές αποστολές της προς τους πολίτες, που είναι η κοινωνική προσφορά προς το παιδί και την οικογένεια, διατύπωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας 4ο Συνέδριο δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων.

Το συνέδριο, με τίτλο «Ένας θεσμός-πυλώνας κοινωνικής πολιτικής για το παιδί και την οικογένεια», διοργάνωσαν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και παιδιών-ατόμων με αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) των Δήμων (ΠΑΣΕΚΔΑΠ), με τη συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε η πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΣΕΚΔΑΠ Ε. Καραγιάννη. Παρόντες στις εργασίες ήταν μεταξύ άλλων ο β΄ αντιπρόεδρος Δ.Σ. Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και δήμαρχος Καλλιθέας Δ. Κάρναβος, ο ευρωβουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Σ. Κυμπουρόπουλος και ο γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γεώργιος Σταμάτης.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet