Το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Πεδίον του Άρεως φωταγώγησε ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Πεδίον του Άρεως φωταγώγησε ο Γ. Πατούλης

Σ’ ένα λαμπερό εορταστικό κλίμα, παρουσία δεκάδων μικρών και μεγάλων επισκεπτών, ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Πεδίον του Άρεως, στέλνοντας τις ευχές του για υγεία, ευημερία και μία καλύτερη και πιο αισιόδοξη χρονιά σε όλους τους πολίτες της Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως με κεντρικό σύνθημα «Εδώ ΠΑΡΚάρει η χαρά», στο θεματικό πάρκο στο Πεδίον του Άρεως διεξάγονται διαφόρων ειδών εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θέαμα με σαπουνόφουσκες, μαθήματα χορού, ενώ εκεί βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης που μοιράζει δώρα.

Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις είναι δωρεάν για τους πολίτες και θα πραγματοποιούνται μέχρι και την μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε σχετικά: «Καλούμε όλους τους πολίτες εδώ στο Πεδίον του Άρεως, στο πάρκο της καρδιάς μας να έρθουν και να απολαύσουν εντελώς δωρεάν το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής. Με ενότητα, αλληλεγγύη, πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Για να χτίσουμε μία Αττική η οποία θα η πρώτη Περιφέρεια της χώρας και Περιφέρεια-πρότυπο σε όλη την Ευρώπη. Αυτό το όραμα υπηρετούμε και για αυτό εργαζόμαστε με όλα τα στελέχη μας καθημερινά. Η Αττική είναι πια ένα μεγάλο εργοτάξιο με μικρά και μεγάλα αναπτυξιακά έργα σε κάθε γωνιά της.

Πολύ σύντομα θα είναι μία άλλη Αττική, μία Περιφέρεια σύγχρονη, λειτουργική, μία Περιφέρεια στην οποία οι πολίτες θα απολαμβάνουν να ζουν. Σήμερα ανάβουμε τα φώτα του δένδρου μας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς σε όλους τους πολίτες».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής και το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Πεδίον του Άρεως

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet