«Άναψε φωτιές» το ζεϊμπέκικο του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη
Φωτογραφία: BlueSkyTV
Πολιτική

«Άναψε φωτιές» το ζεϊμπέκικο του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη

Έντονη δυσαρέσκεια στη Νέα Δημοκρατία και αρκετά αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε κομμάτι της κοινωνίας, έχει προκαλέσει η ατυχής επιλογή του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη να χορέψει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση που λάμβανε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο την Πέμπτη 27 Ιουλίου, την ώρα που μαινόταν η τεράστια φωτιά στη Μαγνησία.

Την αστοχία της κίνησης παραδέχθηκε και ο ίδιος ο περιφερειάρχης, ο οποίος έσπευσε με δήλωσή του να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη για το «λάθος μήνυμα» που έστειλε.

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο κ. Γ. Πατούλης αναφέρει:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη, αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet