Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής: Να ανοίξουν τα πάρκα με ενισχυμένα μέτρα πυροπροστασίας
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής: Να ανοίξουν τα πάρκα με ενισχυμένα μέτρα πυροπροστασίας

Με ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής καταγγέλλει ότι «ύστερα από το απαράδεκτο κλείσιμο των πάρκων της Αττικής που αποφασίστηκε για το Σαββατοκύριακο 15-16/7, αντί να εκδοθεί από την Περιφέρεια Αττικής μία απόφαση που να ενισχύει τα μέτρα πυροπροστασίας σε όλο τον νομό και κυρίως για τα πάρκα που οι κάτοικοι τα έχουν ανάγκη ώστε να βρουν μια ανάσα δροσιάς μέσα στις συνθήκες του καύσωνα, νέα-απαράδεκτη απόφαση που κρατά εκ νέου κλειστό το Πάρκο Τρίτση σχεδόν και για όλη τη Δευτέρα 17/7».

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, «η περιφερειακή διοίκηση Πατούλη συνεχίζει την εφαρμογή του άθλιου δόγματος της ατομικής ευθύνης, το οποίο έχει αποτύχει προ πολλού. Τα ελάχιστα πάρκα της Αττικής αποτελούν πνεύμονες πρασίνου και αναψυχής για τις λαϊκές οικογένειες, ανάσα ίσκιου και δροσιάς σε συνθήκες ζέστης. Το κλείσιμο τους δεν προστατεύει ευπαθείς ομάδες, δε δίνει ανάσα σε όσους την αναζητούν αυτές τις μέρες. Ομολογούν πως αδυνατούν να προστατέψουν ένα περιφραγμένο πάρκο έκτασης περίπου 1000 στρ., βρίσκοντας ως μοναδική λύση το κλείσιμό του!».

«Είναι πρόκληση! Να ανοίξουν χωρίς χρονικούς περιορισμούς όλα τα πάρκα για τον λαό της Αττικής με ενισχυμένα μέτρα πυροπροστασίας» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet