Σε εκδηλώσεις στον Δήμο Ωρωπού, το Περιστέρι και τις Αφίδνες ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδηλώσεις στον Δήμο Ωρωπού, το Περιστέρι και τις Αφίδνες ο Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Δημοτικών Ενοτήτων Καλάμου και Καπανδριτίου του Δήμου Ωρωπού και στα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Καλάμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Ωρωπού, Θ. Ρούσσης, βράβευσε τον εφοπλιστή Αθ. Μαρτίνο για την προσφορά του στον Δήμο.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον κ. Μαρτίνο, επισημαίνοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό που στα χρόνια της κρίσης υπάρχουν σύγχρονοι ευεργέτες που βοηθούν ουσιαστικά τις τοπικές κοινωνίες».

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Αυτοδιοίκηση συνεχίζει να είναι σταθερός εγγυητής για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και μπορεί να γίνει κεντρικός πυλώνας ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών αρκεί να επιτευχθεί επιτέλους η αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων από το συγκεντρωτικό κράτος που μας στραγγαλίζει».

Ακολούθως παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου, Β. Λώλος, για τα 25 χρόνια παρουσίας του στην Αυτοδιοίκηση, καθώς και στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική, Ν. Σοφιανός, στις Αφίδνες.

Χαιρετίζοντας τις εκδηλώσεις ο κ. Πατούλης επισήμανε:

«Όλοι μαζί αναλαμβάνουμε την ευθύνη να γυρίσουμε σελίδα στην Αττική και να τη μετατρέψουμε σε ατμομηχανή ανάπτυξης. Η μάχη είναι δύσκολη και τα προβλήματα πολλά, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε με σχέδιο, όραμα και συνεργασία με όλους τους Δήμους για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Εμείς θα μιλήσουμε με πράξεις και όχι με λόγια του αέρα. Θα κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές , για να δώσουμε ευκαιρίες και προοπτικές στους νέους ανθρώπους. Ήρθε η ώρα της σύγκρουσης και της ανατροπής, με όσα μας πάνε πίσω, με όσα κάνουν δυσκολότερη την καθημερινότητά μας. Ήρθε η ώρα να κάνει η Αττική μια Νέα Αρχή».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet