Στη Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής στην Καισαριανή ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Στη Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής στην Καισαριανή ο Γ. Πατούλης

Στην αναγκαιότητα να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα μέσα και εργαλεία προκειμένου τα στελέχη της Αστυνομίας να είναι σε θέση να παρέμβουν άμεσα και αποτελεσματικά αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψή του στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής στην Καισαριανή.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γ. Πατούλης «δεν μπορεί να νοείται αποτελεσματική αστυνόμευση χωρίς το αναγκαίο προσωπικό και χωρίς σύγχρονα οχήματα και εξοπλισμό». «Το ανθρώπινο δυναμικό της αστυνομίας ρισκάρει καθημερινά τη ζωή του» τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο υποψήφιος περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αστυνομικούς και να συναντηθεί με τους διευθυντές της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και της Διεύθυνσης Διαβατηρίων.

«Στόχος της Νέας Αρχής είναι από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβει καθήκοντα στην Περιφέρεια Αττικής να προχωρήσει στην υλοποίηση ενός χρηματοδοτούμενου προγράμματος μέσω του οποίου θα εξασφαλιστούν οχήματα, καθώς και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που θα βοηθήσουν την αστυνομία στην προσπάθεια αντιμετώπισης του εγκλήματος» σημείωσε ο Γ. Πατούλης.

Όπως επισημαίνει η παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική, μεταξύ των αιτημάτων των αστυνομικών του διατυπώθηκε και το αίτημα δημιουργίας παιδικών σταθμών που θα καλύπτουν ανά γεωγραφικές ενότητες τις ανάγκες τους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet