Στο Πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελλήνων Ιατρών της Διασποράς στη Μελβούρνη ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στο Πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελλήνων Ιατρών της Διασποράς στη Μελβούρνη ο Γ. Πατούλης

Στη στρατηγική που ακολουθεί η διοίκηση της Περιφέρειας με στόχο να καταστεί η Αττική κυρίαρχος προορισμός στους Παγκόσμιους Χάρτες Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας, αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, πρόεδρος του ΙΣΑ και πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών Γ. Πατούλης σε ομιλία του με θέμα τον τουρισμό Υγείας και την «ασημένια οικονομία», στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελλήνων Ιατρών της Διασποράς που πραγματοποιείται στη Μελβούρνη.

Το συνέδριο διοργανώνουν το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών και η Ελληνική Ιατρική Ένωση Αυστραλίας, ενώ τη φιλοξενία έχει αναλάβει η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης. Στο συνέδριο που πραγματοποιείται στο Ελληνικό Κέντρο της Μελβούρνης λαμβάνουν μέρος Έλληνες επιστήμονες από την Ελλάδα, την Κύπρο και ολόκληρο τον κόσμο, με στόχο να δημιουργηθούν ευκαιρίες κοινών δράσεων και στενής συνεργασίας όλων των Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων της Διασποράς. 

Τον κ. Πατούλη καλωσόρισε στο συνέδριο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατρικής Ένωσης Αυστραλίας δρ. Μαρίνης Πυρπυρής.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Μελβούρνη ο κ. Πατούλης και μέλη του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου παραβρέθηκαν σε ειδική εκδήλωση στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης στο πλαίσιο της οποία υπεγράφησαν σύμφωνα συνεργασίας με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάτρας, με στόχο την εκπαιδευτική υποστήριξη Ελλήνων Φοιτητών της Ιατρικής. 

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής για το Πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελλήνων Ιατρών της Διασποράς στη Μελβούρνη

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet