Συνάντηση Γ. Πατούλη με το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Γ. Πατούλη με το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις που απαιτούνται προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος η Αττική να επιστρέψει σε τροχιά ανάπτυξης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κ. Κόλλια και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Γ. Πατούλης αφού επισήμανε ότι διαχρονικά ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ έχει στενή συνεργασία με το Επιμελητήριο και έχουν αναπτυχθεί σταθερές βάσεις, συμπλήρωσε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και από τη νέα θέση του.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Απαιτείται σκληρή δουλειά προκειμένου να καταφέρουμε να επιστρέψει το επιχειρείν στην Αττική. Η οικονομική κρίση και ο τρόπος διαχείρισης των προβλημάτων είχαν ως συνέπεια χιλιάδες νέοι επιστήμονες και εξειδικευμένοι επαγγελματίες να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό.

»Δεν μπορεί να συνεχίσουμε να είμαστε ουραγοί στην Ευρώπη. Το στοίχημα που πρέπει να πετύχουμε είναι να σταματήσει αυτή η “αιμορραγία” νέων ανθρώπων. Η Αττική διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει κέντρο ευεξίας και  θεματικού τουρισμού.

»Διεκδικώ τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής με ένα κεντρικό καθώς πιστεύω ότι μπορούμε να συμβάλουμε ουσιαστικά για να γυρίσει σελίδα η Αττική η οποία έχει μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές.

»Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τα στελέχη του Οικονομικού Επιμελητηρίου με στόχο την  ανάπτυξη συγκεκριμένων δράσεων και πρωτοβουλιών για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την έξοδο της Αττικής από την αδράνεια».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας, δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό του και στην Περιφέρεια Αττικής και συμπλήρωσε ότι όπου χρειαστεί τα μέλη του Επιμελητηρίου θα προσφέρουν τις γνώσεις, τη τεχνογνωσία και τη συνδρομή τους προκειμένου να γίνει πράξη η αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Αττική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Κ. Κωνσταντινίδης, α΄ αντιπρόεδρος, ο Κ. Παπαδημητρίου, γενικός γραμματέας, ο Κ. Μανούσος, οικονομικός επόπτης και τα μέλη της Κεντρικής Διοίκησης Σάκης Ιωαννίδης, Πελοπίδας Καλλίρης, Ιορδάνης Χατζηκωνσταντίνου, Αβραάμ Πανίδης και Κωνσταντίνος Ταγγίρης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet