Χριστούγεννα στο Πεδίον του Άρεως
Περιφέρεια Αττικής

Χριστούγεννα στο Πεδίον του Άρεως

Σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών στο Πεδίο του Άρεως προσκαλεί μικρούς και μεγάλους η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου.

Στην ανακοίνωση της αντιπεριφερειάρχου σημειώνεται:

Μετά από μήνες αδιάκοπων προσπαθειών, η Περιφέρεια Αττικής είναι  σήμερα στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσει τους κατοίκους και ιδιαίτερα τα παιδιά της Αθήνας, να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα στο Πεδίο του Άρεως.

Σήμερα πια που το πράσινο συντηρείται και αναβαθμίζεται (6.000 νέα δένδρα και φυτά) η φύλαξη διενεργείται σε 24ωρη βάση, και η ανάπλαση ολοκληρώνεται, με  ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ανοιχτών για το κοινό, που περιλαμβάνει συναυλίες και παραστάσεις γνωστών καλλιτεχνικών σχημάτων, παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά και πολλές εκπλήξεις… Το πάρκο… περιμένει τους κατοίκους της πόλης να το αγκαλιάσουν ξανά.

Έτσι λοιπόν η  Περιφέρεια Αττικής καλεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στη μεγάλη σχολική γιορτή που εγκαινιάζει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της, με μουσική, φαγητό, παγοδρόμιο, καρουζέλ, face painting, τραινάκι, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους. Ενώ στα παιδιά θα μοιραστούν τετράδια, χυμοί και μπαλόνια, κεράσματα και κουπόνια συμμετοχής στα παιχνίδια για όλες τις γιορτές. Και φυσικά όλα αυτά δωρεάν!!!

Σας περιμένουμε και Καλές Γιορτές!!!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet