Βλέπεις… Σίμος, είναι καλό!
Πρόσωπα & Πράγματα

Βλέπεις… Σίμος, είναι καλό!

«Δεν απαντούμε στις αφελείς, ψευδείς και υβριστικές ανακοινώσεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής… Αν δεν τους πείθουμε εμείς, ας ρωτήσουν τον δήμαρχο Χαλανδρίου, που εισηγήθηκε και πέρασε, πριν λίγες μέρες, κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό του Συμβούλιο, τη σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού στο Χαλάνδρι».

Το παραπάνω απόσπασμα είναι από τις εξηγήσεις που έδωσε ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης για τη συμμετοχή του Δήμου στην αναπτυξιακή εταιρεία «Εύδημος». Για τα «πώς» και τα «γιατί» αυτής της απόφασης, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Αλλά ασφαλώς κάνει εντύπωση το επιχείρημα που χρησιμοποιεί για να αντικρούσει τις αντιδράσεις των πολέμιων της κίνησης: Μα, το έκανε και ο Σίμος Ρούσσος στο Χαλάνδρι!

Ανεξάρτητα από το πώς κρίνει κάποιος την ποιότητα του επιχειρήματος, η φιλοφρόνηση για τον δήμαρχο Χαλανδρίου είναι σαφής: Είναι αριστερός – προοδευτικός, είναι επιτυχημένος, κάνουμε ό,τι κάνει κι αυτός. Άρα… καλά κάνουμε! Και πρόκειται για (ακόμη μία) απόδειξη και αποδοχή του έργου που έχει κάνει ο κ. Ρούσσος στο Χαλάνδρι, έργο που χρησιμοποιείται σαν παράδειγμα.

Κοντολογίς, όπως θα έλεγε η παλιά διαφήμιση, «Βλέπεις… Σίμος, είναι καλό!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet