Νέο “δίδυμο” κόντρας αρχίζει να δημιουργείται στο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής
Πρόσωπα & Πράγματα

Νέο “δίδυμο” κόντρας αρχίζει να δημιουργείται στο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής

Ένα νέο «δίδυμο” κόντρας φαίνεται να δημιουργείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, μετά το γνωστό του νυν δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και του τέως ομολόγου του Βασίλη Ζορμπά.

Ο ένας «πόλος» του νέου «διδύμου» είναι και πάλι ο δήμαρχος, ενώ ο άλλος είναι ο πρώην δήμαρχος Βασίλης (λέτε να το ’χει τ’ όνομα;) Γιαννακόπουλος.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Β. Γιαννακόπουλος τοποθετείται με χαμηλούς τόνους στο Δημοτικό Συμβούλιο και σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως «εκρηκτικός» χαρακτήρας. Γι’ αυτό και προκάλεσε έκπληξη ότι η τοποθέτησή του στην πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος (Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015) οδήγησε σε έντονο ξέσπασμα τον δήμαρχο Γ. Σταθόπουλο, ο οποίος θυμήθηκε ακόμη και πρόσφατες προεκλογικές ιστορίες, «χρεώνοντας» στον κ. Γιαννακόπουλο πολιτικές φιλίες με τον Β. Ζορμπά.

Είναι αλήθεια ότι είχε προηγηθεί «βομβαρδισμός» αρνητικών σχολίων από αρκετούς συμβούλους της μειοψηφίας για τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής), με αφορμή τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου, οπότε τα σχόλια του κ. Β. Γιαννακόπουλου τόσο για τον κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, όσο και για το γενικότερο εγχείρημα της δημοτικής αρχής να λειτουργήσει τον κινηματογράφο στο πολιτιστικό και αθλητικό πάρκο «Σταύρος Κώτσης», μάλλον λειτούργησαν ως «σπινθήρας».

Ο κ. Β. Γιαννακόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη την επίθεση του δημάρχου, αποδίδοντάς την ουσιαστικά στο γεγονός ότι η παράταξή του μέχρι σήμερα έχει ασκήσει κάπως «χαλαρή» αντιπολίτευση στη διοίκηση, η οποία «δεν έχει συνηθίσει την κριτική». Πρόσθεσε, μάλιστα, με νόημα ότι «αυτό θα αλλάξει πλέον και θα αναθεωρήσουμε τη στάση μας σε ό,τι αφορά την αντιπολίτευση που σας κάνουμε κ. δήμαρχε», για να εισπράξει την απάντηση του δημάρχου «να το κάνετε κ. Γιαννακόπουλε. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν…».

Ας ελπίσουμε ότι η θερινή αψιμαχία των δύο ανδρών αποτελεί ένα μεμονωμένο γεγονός και δεν θα εξελιχθεί σε μία ακόμη μόνιμη εστία τριβής στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, ο πολιτικός υδράργυρος του οποίου βρίσκεται ήδη σε υψηλά επίπεδα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet