Οι «βαριές» καταγγελίες του Αλ. Μουστόγιαννη δεν μπορούν να μείνουν «μετέωρες»
Πρόσωπα & Πράγματα

Οι «βαριές» καταγγελίες του Αλ. Μουστόγιαννη δεν μπορούν να μείνουν «μετέωρες»

Ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από μικροφώνου έκανε λόγο για «πολιτική συμμορία» που δρα στην πόλη, κάνοντας «πρωτοφανή πράγματα». Μάλιστα, «συμβούλεψε» την πρόεδρο του Σώματος να προετοιμασθεί γιατί σύντομα θα υπάρξουν «εκπλήξεις» και θα πρέπει να προστατεύσει τους δημοτικούς συμβούλους…

Με δεδομένο ότι το πολιτικό κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του συγκεκριμένου Δήμου δεν είναι από τα καλύτερα, τέτοιου είδους σοβαρές καταγγελίες δεν πρέπει να μένουν «μετέωρες». Και όσοι τις κάνουν, οφείλουν απέναντι στους πολίτες να τις συγκεκριμενοποιούν με «ονόματα και διευθύνσεις».

Ευελπισθούμε ότι αυτό θα πράξει και κ. Μουστόγιαννης, καθώς, εάν όντως στην Αγία Παρασκευή λειτουργεί κάποια «πολιτική συμμορία», αν μη τι άλλο θα πρέπει η δράση της να βγει στο φως, ώστε να φανεί ποιοι την αποτελούν και τι σκοπούς εξυπηρετούν.

Όπως, επίσης, θα έπρεπε ήδη οι παρατάξεις του εν λόγω Δημοτικού Συμβουλίου να έχουν απαιτήσει την «εδώ και τώρα» διαλεύκανση τόσο σοβαρών καταγγελιών.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη χρόνος και ίσως η συνέχεια να ικανοποιήσει και την εύλογη περιέργεια όσων εξ ημών ακούσαμε τα περί «πολιτικών συμμοριών» στην Αγία Παρασκευή.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet