Το γλέντησαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου «Νέο Μαρούσι»
Κοινωνία

Το γλέντησαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου «Νέο Μαρούσι»

Καλοκαιρινή μουσική εκδήλωση πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Νέου Αμαρουσίου το «Νέο Μαρούσι», στον προαύλιο χώρο του 15ου Δημοτικού Σχολείου, επί της Κυπρίων Αγωνιστών,παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου, αλλά και εκπροσώπων της δημοτικής Αρχής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Βασίλης Κόκκαλης, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικόλαος Πέππας, ο συντονιστής του Έργου της Διοίκησης, Δημήτρης Καρλαύτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Πέτρος Κόνιαρης, ενώ την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση εκπροσώπησε η κα Μαρία Καρλατήρα.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο κ. Νικόλαος Πέππας συνεχάρη, στον χαιρετισμός του, τον πρόεδρο του Συλλόγου, Ζάκο Χατζηγιαννάκη και τα μέλη του Δ.Σ. για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων που φέρνουν κοντά τους κατοίκους της γειτονιάς, ενώ υπογράμμισε ότι η δημοτική Αρχή συνεργάζεται με τον Σύλλογο, που θεωρεί συμβουλευτικό της όργανο, όπως και με όλους της συλλόγους της πόλης, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα που έχει ανάγκη η γειτονιά και που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Από την πλευρά του, ο κ. Ζ. Χατζηγιαννάκης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης για την παρουσία τους στην εκδήλωση και την άριστη συνεργασία μεταξύ τους, αναφέρθηκε στα έργα που προγραμματίζονται και βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή και ειδικότερα στην Κυπρίων Αγωνιστών, στη Μεσογείων και στη Σωρού, προκειμένου να δημιουργηθούν ασφαλείς συνθήκες διέλευσης για τους μαθητές και τους πεζούς.

Την εκδήλωση προλόγισε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Ανδρέας Γιακουμής.

Οι παριστάμενοι, μεταξύ των οποίων ήταν και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το συγκρότημα της Αννούλας Μπιλιλή, σε ένα πλούσιο ρεπερτόριο έντεχνου λαϊκού, ρεμπέτικου, δημοτικού και νησιώτικου τραγουδιού, ενώ απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet